Het Heerenhof

Herenstreek 130, Nieuw-Dordrecht
5
10.00/10.00
+31 591 764 042

Het Heerenhof 在地图上

估价

Jan Moerkens (29.08.2017 21:49)
Hele mooie camping , staan helaas nu aan het eind van de vakantie niet heel veel meer. Maar alles ziet er heel keurig uit. Super netjes. Ga er zeker weer heen voor een weekend. Ligt tussen klazienaveen en emmen in. Het is op de fiets naar beiden te doen.
Tjibbe Brandsma (21.08.2017 21:03)
Een prachtige en uitermate goed verzorgde camping: ruim opgezet (maar toch knus en gezellig), fijne en gastvrije eigenaren en tip top verzorgde sanitaire voorzieningen.
Marianna Hultink (09.08.2017 12:41)
Geweldige tijd gehad tijdens ons Retropopweekend op deze camping. Eigenlijk wil ik geen goede recentie schriiven en deze camping verborgen houden! Voor je het weet wil iedereen er naar toe.
Alle gekheid op een stokje: een Gastvrij welkom, behulpzame gastheer en -vrouw, prachtige accommodatie (aangenaam ingericht huisje mét bedstees), kortom, als het even kan komen wij volgend jaar weer!
Wies Middelburg (15.07.2017 10:53)
Erg verrast door de voorzieningen op deze camping. Prachtige doucheruimtes waarbij aan alles is gedacht. Voldoende haken voor kleding etc. nog een plankje en daarnaast ook nog een krukje.Kranen zelf in te regelen. De ruimte met wastafels was ook erg ruim en schoon. Dit gold ook voor de separate toiletruimte.
Een overdekte 'keuken' waar een gasfornuis en een magnetron voor algemeen gebruik staan. Daarnaast 2 plaatsen voor de afwas aan een groot aanrecht met heet water.
Overdekte ruimte voor de fietsen en er zijn veel oplaadpunten voor de elektrische fietsen. De auto's kunnen op de parkeerplaats neergezet worden.
De standplaatsen zien er erg verzorgd uit en zijn erg ruim. Veldjes van elkaar gescheiden door verschillende soorten beplanting.
Naast de camping ligt het Oostersebos , dit is een mooi open bos waar je goed kunt wandelen. Er is een grote diversiteit aan planten, vogels etc. Daarnaast zijn er vanaf de camping legio prachtige fietsmogelijkheden. Een onverwacht stukje Drenthe wat de moeite zeker waard is.
In het dorp 1 km van de camping heb je een supermarkt. En er tegenover een snackbar mocht je een keer niet willen koken.
Henrik Marvig (13.07.2017 23:56)
Nice place and friendly staff. Stayed for four nights, the kids did like all the toys but wanted the playground to be a little bigger. Good size on the slots. Really nice toilets and showers. Easy access to water and electricity. Will be back if our roads crosses again.

添加您的评论

价格
个人援助
服务提供
总体上感到满意